Aluminium verkopen ? | Bereken hier uw prijs! | Wij kopen metalen
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW ALUMINIUM

ALUMINIUM VERKOPEN

Wat is aluminium?

Natuurlijk kunt u aluminium verkopen bij Wij kopen metalen, maar wat is het eigenlijk? Meer dan honderd jaar gebruiken we dit metaal al en het is een zilverwit hoofdgroep metaal. Aluminium is handig voor vele toepassingen waar u waarschijnlijk ook wel gebruik van maakt of heeft gemaakt. De meest bekende producten zijn natuurlijk aluminiumfolie en frisdrank blikjes, maar er zijn nog veel meer zaken waarin dit metaal voorkomt.

Hoe herkent u aluminium?

Het heeft een aantal bekende eigenschappen. In verhouding is het lichter van gewicht en kleur dan andere metalen. Het is een goede geleider, relatief makkelijk te vervormen en vonkt niet. Het is ook niet magnetisch, dat wil zeggen dat een magneet niet werkt bij dit metaal. Deze tip gaat overigens niet voor elk metaal op. Roestvrijstaal oftewel RVS is tevens niet magnetisch. Deze metalen kunnen snel met elkaar verward worden omdat ze veel op elkaar lijken. Aluminium is dan te herkennen aan een relatief lichte kleur en gewicht.
 

Waar zit aluminium in?

Het zit bijvoorbeeld in huishoudapparatuur (pannen, bestek, strijkijzerzool), transportmiddelen en onderdelen (fietsen en autovelgen). Het zit ook in bouwconstructies/steigers, antennes, bliksemafleiders en kasten. Heeft u nog aluminium dat u wilt verkopen? Bereken snel wat de aluminiumprijs u oplevert.

MEER ALUMINIUM

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft uw een vraag? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact op.

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent.

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.