Brons verkopen? Bereken nu uw brons prijs! | Wij kopen metalen |
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW BRONS!

BRONS VERKOPEN

Jaren geleden gebruikte men het al voor verschillende toepassingen. Het is de opvolger van steen en (rood)koper. Als men aan dit metaal denkt, is de eerste gedachte vaak de 3e plek. Denk hierbij aan een bronzen medaille of beker. Brons is geen pure vorm van een metaal. Het is eigenlijk een legering van koper en tin. Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om een bestaand metaal te veranderen, in een nieuw metaal met gewenste eigenschappen.

Waar zit brons in?

De ontdekking van brons zorgde ervoor dat objecten sterker waren dan daarvoor.
Vroeger werden veel voorwerpen gemaakt van dit metaal, denk hierbij aan: gereedschappen, wapens, uitrustingen. Hedendaags wordt brons ook nog steeds gebruikt voor dat soort dingen maar dan vooral omdat het er mooi uit kan zien. Voorbeelden hiervan zijn: bouwmaterialen, deurknoppen, en bekers/medailles.

Hoe herkent u brons?

Dit metaal heeft een bruinachtige kleur. Hoewel er tin aan koper wordt toegevoegd om uiteindelijk gewenste eindproduct te krijgen, houdt het toch noch de bruinachtige kleur die koper ook heeft. Er zijn veel bronzen producten maar een ding is zeker, het meest herkenbare product blijft toch die bronzen medaille of beker.

Kijk voor meer informatie op metaalgids.nl

Direct verkopen

Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact met ons op.

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.