Metalen verkopen

Weten wat de oud ijzer prijs u oplevert? Kies hieronder de desbetreffende metalen die u wilt verkopen, bereken uw prijs en maak een afspraak!

TIP!

Gemengde, ongesorteerde metalen. Heeft u meerdere soorten metalen, maar geen zin om het uit te zoeken? Wijkopenmetalen.nl doet het voor u! Bereken snel wat de ijzerprijs van ongesorteerde metalen u oplevert!

categorieën

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact op!

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.