Electronisch afval verkopen? - Wij kopen metalen -
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW ELECTRONISCH AFVAL

ELECTRONISCH AFVAL VERKOPEN

Om elektronisch afval te verkopen bent u hier natuurlijk aan het goede adres, maar wat is het eigenlijk? We noemen dit ook wel ‘’e-waste’’. Het zijn oudere elektronische apparaten die men niet meer gebruikt of kan gebruiken. Deze apparaten kunnen (deels)hergebruikt of gerecycled worden.

Computers en computer onderdelen behoren ook tot electronisch afval, net zoals de electro motoren die u rechts op de foto ziet. Heeft u of uw bedrijf nog elektronisch afval om te verkopen? Bereken uw prijs!

Hoe herkent u elektronisch afval?

Waarschijnlijk gebruiken we allemaal een wasmachine, televisie, of een mobiele telefoon. Als we dit niet meer gebruiken of dit onbruikbaar is geworden, word dit ‘’elektronisch afval’’.

Waar vindt u elektronisch afval?

Over het algemeen vindt u dit natuurlijk thuis. Het zijn immers verouderde apparaten die men niet meer gebruikt. Ook bedrijven zouden veel van deze apparaten kunnen hebben, ook zij kunnen hun e-waste laten verwerken door wijkopenmetalen.nl

Kijk voor meer informatie op metaalgids.nl

Direct verkopen

Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte

55476

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact met ons op.

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.