Kabels verkopen? Bereken uw kabelprijs | Wij kopen metalen
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW KABELS

KABELS VERKOPEN

Wat zijn (oud)kabels?

Aan Wij Kopen Metalen kunt u Kabels verkopen, maar wat bedoelen we daarmee? Kabels zijn elektrische leidingen die digitale informatie of energie transporteren.
Kabels hebben een leeftijdsduur, en zullen op den duur moeten worden vervangen.
Hierbij komt oud kabel vrij. Dit is de verzamelnaam voor vrijwel elke soort kabel, die men wil laten verwerken, of inleveren.

Hoe herkent u (oud)kabels?

Een heel simpel voorbeeld: Als je de stekker/kabel van een stofzuiger afknipt, heb je oud kabel. Nu kan men er niks meer mee dus het beste is recycling. Hoewel dit goed is voor het milieu kan de oudekabelprijs u ook flink wat geld opleveren, maar dan moet er natuurlijk wel genoeg van zijn. Enkele andere voorbeelden zijn: Koperkabels, hoogspanningskabels, installatie kabels, en pel kabels. Alle soorten kabels zijn welkom.

Waar vindt u (oud)kabels?

Het komt op verschillende manieren vrij. Bij de productie van kabels, is het gene wat niet gebruikt wordt oud kabel. Als men een kabelnetwerk, vernieuwd, verwijderd, of vervangt, komt er ook oud kabel vrij. Heeft u nog (oud) kabels om te verkopen? Bereken snel uw kabelprijs!

Kijk voor meer informatie op metaalgids.nl

Direct verkopen

Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact met ons op.

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.