Roestvrij Staal verkopen? RVS prijs berekenen! Wij kopen metalen
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW ROESTVRIJ STAAL

ROESTVRIJ STAAL VERKOPEN

Wat is roestvrijstaal?

Aan Wij Kopen Metalen kunt u roestvrij staal verkopen, maar wat bedoelen we daarmee? Het wordt ook wel ‘’roestvast staal’’ of RVS genoemd. Hoewel er uitzonderingen zijn is RVS over het algemeen bestendig tegen roesten(oxidatie). Veel voorwerpen worden blootgesteld aan water zonder te roesten. Denk hierbij aan de kraan in de douche, of de luxe metalen tuinstoel.

Hoe herkent u roestvrijstaal?

Net als aluminium zal een magneet niet werken bij dit metaal. Het heeft doorgaans een lichte kleur, hierdoor zit er dus over het algemeen geen roest op. RVS is een legering, dat betekent dat het een mix van metalen is. Omdat er bijvoorbeeld chroom aan wordt toegevoegd roest het niet.

Waar zit het in?

RVS zit veel in professionele keukens, fabrieken, brouwerijen, luxe tuinmeubels, afrasteringen, kranen, douchemeubels, staalkabels. Het zit dus veel in voorwerpen waarvan je mag verwachten dat ze tegen vochtige situaties kunnen, zonder te oxideren.
Heeft u nog oude metalen om te verkopen zoals roestvrij staal? Bereken snel de roestvrij staal prijs!

Kijk voor meer informatie op metaalgids.nl

Direct verkopen

Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact met ons op!

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.