Zink verkopen? - Bereken vandaag uw zink prijs - Wij kopen metalen
{{material.material_type_name}}
50+kg € {{parseFloat(material.material_type_price50).toFixed(2)}}
500+kg € {{parseFloat(material.material_type_price500).toFixed(2)}}
5000+kg € {{parseFloat(material.material_type_price5000).toFixed(2)}}

WIJ KOPEN UW ZINK!

ZINK VERKOPEN

Wat is zink?

Het is een scheikundig element, en een blauw/wit overgangsmetaal. Het bestaat al duizenden jaren. Het zat bijvoorbeeld in gevonden objecten uit het vroegere Palestina.
In de 18 eeuw leerde Europa het pas zelf maken door de moeilijke bereiding, terwijl messing (een legering van koper en zink, oftewel geelkoper) al veel langer aanwezig was.

Waar zit zink in?

Zoals eerder vernoemd wordt gebruikt als Legeringsmateriaal in messing (geelkoper). Dingen die men kan kennen waar zink in zit: batterijen, regenpijpen, dakgoten, dakbedekking, muntmetalen.

Hoe herkent u zink?

Het is een blauw/wit metaal, dat redelijk stabiel is aan lucht. Het is een goede geleider, en hoewel het rood kan gloeien van de hitte, heeft het een relatief laag kookpunt.

Direct verkopen

Eerlijke prijs

Vrijblijvende offerte

Zink

FAQ

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen? Kijk of uw vraag erbij staat of neem contact met ons op.

Indien u akkoord bent met de prijs, gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk u metalen op de juiste bestemming te krijgen. In de meeste gevallen zullen we binnen een week uw metalen ophalen, soms zelfs binnen een dag! Afhankelijk van de afstand, hoeveelheid, gewicht en drukte.

Alle metalen zijn natuurlijk welkom, ook op regelmatige basis. Bij wijkopenmetalen.nl zijn er altijd mogelijkheden, om te kijken hoe we u nog beter kunnen ontzorgen van uw oud metalen. Neem contact met ons op indien u geïnteresseerd bent, 

Na de officiële weging, wordt binnen 48 uur het geld overgemaakt naar uw rekening.

 

Een legering is een mix van metalen, met vaak de bedoeling om het metaal van eigenschap te veranderen. Zo wordt er bijvoorbeeld chroom aan ijzer toegevoegd, om het roestvast te maken. 

 

NEEM CONTACT MET ONS OP

recycling-svgrepo-com

Neem vrijblijvend contact met ons op.